KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Konkurs literacko-plastyczny "Polskie serce pękło. Katyń 1940"

Konkurs literacko-plastyczny „Polskie Serce Pękło. Katyń 1940” to projekt dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Tegoroczny konkurs obejmuje 3 kategorie: plastyczna (stworzenie projektu plakatu); literacka (praca pisemna lub piosenka). Prace konkursowe należy nadsyłać do 19 marca 2021 r.

Najczęstsze urazy u sportowców

O tym kilka słów od jednego z naszych uczniów...

Postanowienia noworoczne 2021

Czy już wybraliście? Czy warto i po co? - na te pytania próbują odpowiedzieć Wasze koleżanki :)

Gwiazdy Andersa

Przedstawiamy film promocyjny Gwiazdy Andersa :)

Dyżur telefoniczny dla rodziców/wychowawców/nauczycieli

Rodzice/opiekunowie nastolatków, a także pracujący z nimi wychowawcy, nauczyciele, psychologowie szkolni mogą skorzystać ze wsparcia, jakie oferuje Poradnia Specjalistyczna MOP w W-wie

SEKRETARIAT CZYNNY codziennie - od poniedziałku do piątku - w godzinach:

8:30 - 12:00

UWAGA!

Do szkoły wpuszczani są tylko uczniowie i pracownicy szkoły.

Interesant może wejść do szkoły po uprzednim umówieniu się (minimum 1 dzień wcześniej).

Z nauczycielami i wicedyrektorami prosimy umawiać się przez dziennik Librus.

Z sekretariatem i Dyrekcją szkoły - telefonicznie lub mailowo.

Dziękujemy!