KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

"Idą święta, nie o SMS-ie, lecz o kartce pamiętaj"

Fundacja "Dbam o Mój Z@sięg" zaprasza do włączenia się w trzecią edycję ogólnopolskiej akcji "Idą święta, nie o SMS-ie, lecz o kartce pamiętaj", która ma zwrócić uwagę na potrzebę relacji międzyludzkich w świecie zdominowanym przez nowe technologie oraz propagować ideę wysyłania kartek świątecznych do najbliższych.

STOP HEJTOWI wśród dzieci i młodzieży

Komenda Główna Policji nagrała spot profilaktyczny o tematyce związanej z zapobieganiem hejtowi wśród dzieci i młodzieży.

Nasze zdrowie i kondycja podczas nauki zdalnej

Jak o siebie zadbać w tym trudnym czasie? Mamy kilka porad :)

25 listopada 2020 roku zmarł Diego Maradona...

...gwiazda światowego futbolu - Diego Armando Maradona był legendą za życia i pozostanie w naszej pamięci jako jeden z najwybitniejszych piłkarzy na świecie.

Liga Szkół Mistrzostwa Sportowego w Pływaniu

W dniach 26-27 listopada w Lublinie odbyła się Liga Szkół Mistrzostwa Sportowego w Pływaniu. W tym roku nasza szkoła zajęła czwarte miejsce w klasyfikacji drużynowej, to o jedno oczko wyżej niż rok temu:)

Jak zadbać o nasze relacje z bliskimi w czasie pandemii?

Jak zadbać o nasze relacje z bliskimi w czasie pandemii? - na to pytanie odpowiada nasza uczennica - Zuzia Oprzała i jej krótki tekst, który powstał w ramach zajęć z Edukacji Medialnej.

SEKRETARIAT CZYNNY codziennie - od poniedziałku do piątku - w godzinach:

8:30 - 12:00

UWAGA!

Do szkoły wpuszczani są tylko uczniowie i pracownicy szkoły.

Interesant może wejść do szkoły po uprzednim umówieniu się (minimum 1 dzień wcześniej).

Z nauczycielami i wicedyrektorami prosimy umawiać się przez dziennik Librus.

Z sekretariatem i Dyrekcją szkoły - telefonicznie lub mailowo.

Dziękujemy!