KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

W dniu 11.08.2020 r. zostaną ogłoszone wyniki tegorocznych matur.Świadectwa dojrzałości będzie można odbierać w sekretariacie w następujących dniach i godzinach: 11.08.2020 r. (wtorek ) godz. 13:00 – 15:00 12.08.2020 r. (środa) godz. 10:00 – 14:00 13.08.2020 r. (czwartek) godz. 10:00 – 14:00 14.0...

Informujemy, że w dniu 12 sierpnia 2020 r. zostaną podane do wiadomości publicznej listy kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych.W dniach 13-18 sierpnia 2020 r. – potwierdzenie woli przyjęcia. postaci przedłożenia dokumentówProsimy o dostarczenie:Oryginał świadectwa ukończenia szkoły...

Terminy testów sprawnościowych ...

Uwaga!

08.07.2020

Uwaga!

08.07.2020

W dniu 31 lipca kontakt mailowy z naszą szkołą jest możliwy tylko poprzez adres: rekrutacja@anders.edu.pl Przepraszamy za niedogodności....

 Termin składania wniosków do klas portowych i mistrzostwa sportowego jest krótszy niż do klas ogólnych (w innych szkołach). Po 22 czerwca 2020 r. nie będzie możliwości złożenia wniosku do klas sportowych i klas mistrzostwa sportowego....

Prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi organizacji egzaminów maturalnych. Informacje znajdziecie tutaj. Bardziej szczegółowe instrukcje wkrótce:)...

Szanowni Rodzice! Drodzy Uczniowie!Prosimy o zapoznanie się z Zarządzeniem dotyczącym organizacji i przebiegu konsultacji dla uczniów na terenie szkoły. - Zarządzenie nr 18/2019/2020 w sprawie sposobu organizacji pracy szkoły w zakresie realizacji konsultacji dla uczniów- załącznik ...

W dn. 19 maja 2020 r. Minister Edukacji wydał nowe zarządzanie ws. rekrutacji do szkół ponadpodstawowych - szczegóły tutajSkładanie wniosków o przyjęcie do szkół sportowych będzie się odbywać w dniach 15-22 czerwca 2020 r....

W związku z nowymi obostrzeniami w kwestii bezpieczeństwa publicznego Policja przygotowała apel do rodziców i uczniów.Szczegóły można znaleźć tutaj. ...