KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Dlaczego musimy nosić maseczki?

Zakrywanie nosa i ust w miejscach publicznych jest bardzo ważne, jeżeli zależy nam na dobru swoich bliskich, jak i osób przebywających w tym samym miejscu, co my.

Sztafetowe biegi przełajowe

Dnia 30.09.2020 r. w Parku Skaryszewskim odbyła się Śródmiejska Olimpiada Młodzieży. Nasi uczniowie - pod opieką trenerki Ilony Kubik i trenera Marcina Gogołka - wywalczyli złote medale, zarówno w kategorii dziewcząt, jak i chłopców.

Bluzy z logo naszej szkoły już są!

To Samorząd Uczniowski wystąpił z inicjatywą zaprojektowania bluzy z logo szkoły. Uczniowie sami wybrali materiał, fason oraz kolory bluz.

Pomoc socjalna dla uczniów w roku szkolnym 2020/21

Informujemy, że uczniowie z rodzin znajdujących się w trudnej sytuacji materialnej mogą ubiegać się o pomoc socjalną w postaci stypendium socjalnego i zasiłku szkolnego.

Harmonogram przerw obiadowych

Ze względu na wymogi epidemiologiczne wydawanie obiadów odbywa się na trzech przerwach - zgodnie z podziałem na klasy.

SEKRETARIAT CZYNNY codziennie - od poniedziałku do piątku - w godzinach:

8:30 - 12:00

UWAGA!

Do szkoły wpuszczani są tylko uczniowie i pracownicy szkoły.

Interesant może wejść do szkoły po uprzednim umówieniu się (minimum 1 dzień wcześniej).

Z nauczycielami i wicedyrektorami prosimy umawiać się przez dziennik Librus.

Z sekretariatem i Dyrekcją szkoły - telefonicznie lub mailowo.

Dziękujemy!