KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

SEKRETARIAT CZYNNY

codziennie - od poniedziałku do piątku - w godzinach 8:30 - 12:00

UWAGA!

W związku z sytuacją zwiększonej zachorowalności na COVID-19 do dn. 9 kwietnia 2021 r. sekretariat szkoły jest nieczynny dla interesantów. 

Wszystkie sprawy proszę realizować telefonicznie lub drogą mailową. 

 

Anna Szymczyk
Dyrektor LXII LOMS
REKRUTACJA NA ROK SZK. 2021/2022

Szkolna Komisja Kwalifikacyjno-Rekrutacyjna przyjmuje wnioski kandydatów do klas pierwszych na przyszły rok szkolny w dn. 17-31 maja br. w godz. 9:00-15:00.

Wirtualny Dzień Otwarty

Kandydatów do klasy pierwszej naszego liceum zapraszamy na Wirtualny Dzień Otwarty na platformie Teams: 12 maja 2021 r. o godz. 17:00.

Nasze uczennice w I. Lidze Siatkówki Kobiet

W miniony weekend triumfy święcił nasz Dyrektor Sportowy - p. Artur Wójcik oraz nasze uczennice - Maja Nowakowska, Wiktoria Kowalczyk, Wiktoria Rozbiewska oraz Patrycja Łabucka, reprezentując barwy AZS AWF Warszawa awansowały do I. Ligi Siatkówki Kobiet. Serdecznie gratulujemy!

Klaudia Tarasiewicz ma nowe medale do kolekcji :)

Nasza uczennica Klaudia Tarasiewicz zdobyła złoty medal na 400m stylem dowolnym na Mistrzostwach Polski w Lublinie! Ten wynik to minimum kwalifikacyjne na Mistrzostwa Europy Seniorów i Juniorów. Klaudia zdobyła też minimum kwalifikacyjne na Mistrzostwa Europy Juniorów na 800m stylem dowolnym, zdobywając srebrny medal!

Żegnamy absolwentów klas trzecich

W tym roku zakończenie 3. klas wyglądało inaczej niż zwykle...

Nasze Talenty w Basket Lidze Kobiet

Po bardzo udanym sezonie SKK Polonia Warszawa awansowała do najwyższej klasy rozgrywkowej koszykówki kobiet - Basket Ligi Kobiet (ekstraklasa).