KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Mamy certyfikat programu WARS I SAWA - WARSZAWSKI SYSTEM WSPIERANIA UZDOLNIONYCH!

 /uploads/5d9895067763c/pages/1/content/certyfikat_WARS_i_SAWA.pdf

 

 

Czym się różni tenis stołowy od ping-ponga?

Wiele osób myli te dwie różne dyscypliny. Pierwsza z nich jest sportem rozgrywanym na igrzyskach olimpijskich od 1988 roku w Seulu,a pierwsze oficjalne mistrzostwa świata odbyły się w 1926 r.  w Londynie. Zaś dopiero od 2011 roku wprowadzono Mistrzostwa Świata w ping-pongu i cieszą się one dużą popul...

Zajęcia w Stacji Krwiodawstwa

20 listopada uczniowie naszej szkoły odwiedzili stację krwiodawstwa w Warszawie na ulicy Saskiej 63. W czasie zajęć pokazano prezentację na temat dawców krwi. Następnie wszyscy mieli możliwość zwiedzić wiele pomieszczeń - na co dzień niedostępnych dla zwiedzających - w których oddaje się krew, a potem ją ...