KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

SEKRETARIAT:

przyjmuje interesantów

w poniedziałki, wtorki, czwartki i piątki

w godz.: 8:30 - 12:30

(środa - dzień bez interesanta)

 

UWAGA!

Zgodnie z wytycznymi MEiN, MZ i GIS

na terenie naszej szkoły w częściach wspólnych

obowiązuje nakaz noszenia maseczek zasłaniających nos i usta.

 

 

Kiermasz podręczników

Kiermasz podręczników odbędzie się w najbliższą środę - 15 września.

Zebrania z rodzicami

Na pierwsze zebranie w tym roku szkolnym zapraszamy w najbliższy czwartek - 16 września 2021 r.

Bezpłatna infolinia dla dzieci, młodzieży, rodziców i opiekunów oraz nauczycieli

Od 6 września br. działa całodobowa, bezpłatna, ogólnopolska infolinia dla dzieci i młodzieży oraz ich opiekunów. Pod numerem telefonu 800 800 605 dzieci i młodzież, ale także rodzice, nauczyciele i pedagodzy będą mogli uzyskać profesjonalną pomoc doświadczonych psychologów, pedagogów i prawników.

Edukacja kulturalna

Biuro Kultury Urzędu we współpracy z Biurem Edukacji Urzędu M. St. Warszawy organizuje warsztaty dla młodzieży zaangażowanej w działania edukacyjno-kulturalne.

Mazowiecki Program Stypendialny

Przedstawiamy szczegóły naboru wniosków do projektu „Mazowiecki program stypendialny dla uczniów szczególnie uzdolnionych– najlepsza inwestycja w człowieka”.

Uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego za nami:)

1 września nie tylko odbyła się inauguracja nowego roku szkolnego, ale też - po specjalnym apelu - miała miejsce niezwykła uroczystość szkolna.