KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

SEKRETARIAT:

przyjmuje interesantów

od poniedziałku do piątku

w godz.: 9:00 - 14:00

 

 
REKRUTACJA:

tel.: 723 248 424 

       723 248 452 

* telefony odbieramy w godz. pracy Komisji :)

 

REKRUTACJA UZUPEŁNIAJĄCA odbywa się przez system elektroniczny www.warszawa.edu.com.pl

Informacja o wolnych miejscach znajduje się w zakładce Rekrutacja.

 

Wnioski w rekrutacji uzupełniającej przyjmowane są:

w terminie 3-5 sierpnia 2021 r. 

w godz. 9:00 - 15:00

 

 

 

LISTA PRZYJĘTYCH I NIEPRZYJĘTYCH

Zgodnie z przepisami § 11a Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 20 marca 2020 r. w sprawie szczególnych rozwiązań w okresie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty publikujemy listę przyjętych i nieprzyjętych do klas pierwszych naszego LO.

Zrzutka dla Mateusza

Kochani! Dobre uczynki nie mają wakacji:) W imieniu Mateusza Zająca - naszego ucznia i obiecującego piłkarza - prosimy o wsparcie. Liczymy na Wasze wielkie serducha!

Agnieszka Kobus - srebrny medal Tokio 2020!!!

Nasza absolwentka - Agnieszka Kobus-Zawojska oraz Marta Wieliczko, Maria Sajdak i Katarzyna Zillman zdobyły srebrny medal olimpijski w rywalizacji wioślarskich czwórek podwójnych. Serdeczne gratulacje!

Lista kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych

Zgodnie z przepisami § 11a Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 20 marca 2020 r. w sprawie szczególnych rozwiązań w okresie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty publikujemy listę kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych do klas pierwszych naszego LO.

OGŁOSZENIE

09.07.2021
OGŁOSZENIE

OGŁOSZENIE

09.07.2021

Konkurs na stanowisko specjalisty ds. administracji

Stypendia m.st. Warszawy im. Jana Pawła II

Jak co roku, uczniowie i studenci z warszawskich szkół i uczelni mogą ubiegać się o stypendium m.st. Warszawy im. Jana Pawła II. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami 17. edycji programu!