KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

Rekrutacja odbywa się poprzez system elektroniczny: www.warszawa.edu.com.pl 

 

Wniosek należy złożyć w terminie 17-31 maja 2021 r. w szkole pierwszego wyboru:

- osobiście 

- lub w formie elektronicznej - przesyłając skan podpisanego wniosku na adres mailowy: rekrutacja@anders.edu.pl 

 

WNIOSKI PRZYJMUJEMY 

w dn.17-31 maja 2021 r.

od poniedziałku do piątku,

w godz. 9:00 - 15:00

tel.: 723 248 424 

       723 248 452 

czynne w godz. pracy Komisji

 

Zapraszamy z kompletem dokumentów:

1. Wniosek podpisany przez kandydata i rodziców/opiekunów prawnych.

2. Kopia orzeczenia lekarskiego o zdolności do uprawiania sportu.

3. Pisemna zgoda rodziców/opiekunów prawnych na uczęszczanie dziecka do oddziału sportowego.*

4. Zgoda RODO.*

5. Kwestionariusz osobowy kandydata.*

 

* pliki do pobrania wydruków znajdują się poniżej.

 
UWAGA! 
TERMIN SKŁADANIA WNIOSKÓW DO ODDZIAŁÓW SPORTOWYCH I MISTRZOSTWA SPORTOWEGO JEST KRÓTSZY - po 31 maja 2021 r. nie będzie możliwości złożenia wniosku do oddziału o profilu sportowym.

 

Szczegółowe informacje dotyczące rekrutacji na rok szkolny 2021/22 znajdują się na stronie Biura Edukacji

 

WAŻNE DOKUMENTY I INFORMACJE:

- REGULAMIN REKRUTACJI NA ROK SZKOLNY 2021/22

- HARMONOGRAM REKRUTACJI

- TERMINY PRÓB SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ DLA KANDYDATÓW DO KLAS PIERWSZYCH W ROKU SZKOLNYM 2021/22 

Próby sprawności dla klasy pływackiej odbywają się zdalnie! - szczegóły poniżej.

UWAGA! TESTY Z PIŁKI NOŻNEJ:

07.06.2021 r. - godz. 8.00 – kandydaci, których nazwiska zaczynają się na litery od A do L.

07.06.2021 r. - godz. 13.00 – kandydaci, których nazwiska zaczynają się na litery od Ł do Ż.

Przypominamy o przyniesieniu badań lekarskich i stroju bez emblematów klubowych!!! 

* zbiórka przy bocznym boisku Polonii

 
 
!!! - DO POBRANIA - załączniki do wniosku dla kandydatów:

- Zgoda rodziców 

- Zgoda RODO

- Kwestionariusz osobowy kandydata

 

WAŻNE INFO DLA KANDYDATÓW DO KLASY PŁYWACKIEJ!!!

- Zgodnie z wytycznymi Polskiego Związku Pływackiego próby sprawności odbędą się zdalnie!

- szczegółowe informacje znajdują się w opisie próby sprawności na stronie www.polsswim.pl

- nasi trenerzy są dostępni [pod telefonami podanymi poniżej w zakładce Dane kontaktowe do trenerów

 

 

- opis próby sprawności fizycznej dla dyscypliny KOSZYKÓWKA MĘSKA I ŻEŃSKA 

 

 

Opisy prób sprawności fizycznej

Szczegółowe opisy prób sprawności fizycznej zgodne z wytycznymi polskich związków sportowych właściwe dla konkretnych dyscyplin.

OFERTA na rok szk. 2021/22

Jak wygląda nauka w naszej szkole?

Ważne szczegóły

Wszystko, co najważniejsze w kilku punktach.