KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

ROK SZKOLNY 2019/20:

W nowym roku szkolnym planowane jest utworzenie oddziałów klas pierwszych dla uczniów trenujących następujące dyscypliny sportowe:

- pływanie,

- piłka ręczna dziewcząt,

- koszykówka dziewcząt,

- koszykówka chłopców,

- piłka siatkowa dziewcząt,

- piłka siatkowa chłopców,

- piłka nożna chłopców,

- lekka atletyka,

- interdyscyplinarni (sportowcy z dyscyplin innych niż powyższe, trenują tylko w swoich klubach).

 

Przedmioty, z których oceny na świadectwie ukończenia szkoły są punktowane w rekrutacji:

- język polski

- matematyka

- język angielski

- biologia

 

Drugi język obcy - kontynuacja: 

- jęz. niemiecki

- jęz. rosyjski (w miarę możliwości organizacyjnych szkoły)

 

 

UWAGA :

Terminy prób sprawności fizycznej zostały zaplanowane wg zarządzenia MKO w dniach: 21-24 maja.

Szczegółowy harmonogram pojawi się wkrótce.

 
TRENERZY-KOORDYNATORZY REKRUTACJI DO POSZCZEGÓLNYCH DYSCYPLIN:

 

        PŁYWANIE:

Koordynator - trener Grzegorz Kircun - tel. 600 832 015

Szkolenie sportowe pływaków w klasach pierwszych w roku szkolnym 2019/20 poprowadzą trenerzy: Grzegorz Kircun i Janusz Lew-Mirski

       

        PIŁKA RĘCZNA DZIEWCZĄT:

Koordynator - trener Roman Mont - tel. 533 644 788

 

       SIATKÓWKA (MĘSKA, ŻEŃSKA):

Koordynator - trener Artur Wójcik - tel. 691 061 151

 

      KOSZYKÓWKA ŻEŃSKA:

Koordynator - trener Piotr Stasiewicz - tel. 667 957 599

 

      PIŁKA NOŻNA:

Koordynatorzy: trener Michał Maliszewski - tel. 503 667 744; trener Łukasz Chmielewski - tel. 505 212 040

 

      LEKKOATLETYKA:

Koordynator - trenerka Ilona Kubik - tel. 504 264 096