KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

Lista przyjętych będzie opublikowana

2 sierpnia o godz. 12:00

w systemie Vulcan, na naszej stronie oraz będzie wywieszona w szkole.

 

Każdy kandydat może sprawdzić szczegółowe informacje po zalogowaniu się na swoje konto do systemu https://warszawa.edu.com.pl 

 

REKRUTACJA UZUPEŁNIAJĄCA odbywa się także przez system elektroniczny.

Wnioski w rekrutacji uzupełniającej przyjmowane są w terminie 3-5 sierpnia 2021 r. 

 

WOLNE MIEJSCA W REKRUTACJI UZUPEŁNIAJĄCEJ:

Po zakończeniu rekrutacji podstawowej – w dniu 2 sierpnia -  jest 12 wolnych miejsc w następujących oddziałach / dyscyplinach:

  • 1 miejsce w oddziale 1A-pływanie (oddział mistrzostwa sportowego w pływaniu)
  • 5 miejsc w oddziale 1A-p-ręczna-żeńska (oddział mistrzostwa sportowego w piłce ręcznej dziewcząt)
  • 4 miejsca w oddziale 1B-koszykówka-żeńska (oddział sportowy – koszykówka dziewcząt)
  • 1 miejsce w oddziale 1D-siatkówka-męska (oddział sportowy – siatkówka chłopców)
  • 1 miejsce w oddziale 1E-lekkoatletyka (oddział sportowy dla kandydatów trenujących lekkoatletykę)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kandydaci zakwalifikowani powinni dostarczyć:

  • oryginał świadectwa ukończenia szkoły podstawowej
  • oryginał zaświadczenia o egzaminie
  • 2 fotografie

 

Jeśli nasza szkoła nie była pierwszym wyborem, należy dostarczyć również:

  • zgodę rodziców na uczęszczanie do klasy sportowej / sms*
  • aktualne orzeczenie lekarskie o braku przeciwskazań do uprawiania sportu
  • wypełniony kwestionariusz osobowy*
  • podpisaną zgodę RODO (o przetwarzaniu danych osobowych)*

* pliki do pobrania tych dokumentów znajdują się poniżej w dalszej części tej strony 

 

e-mail: rekrutacja@anders.edu.pl 

tel.: 723 248 424 

       723 248 452 

* telefony odbieramy w godz. pracy Komisji :)

 

 

Rekrutacja odbywa się przez system elektroniczny: www.warszawa.edu.com.pl 

 

 

 
UWAGA! 
TERMIN SKŁADANIA WNIOSKÓW DO ODDZIAŁÓW SPORTOWYCH I MISTRZOSTWA SPORTOWEGO JEST KRÓTSZY - po 31 maja 2021 r. nie będzie możliwości złożenia wniosku do oddziału o profilu sportowym.

 

Szczegółowe informacje dotyczące rekrutacji na rok szkolny 2021/22 znajdują się na stronie Biura Edukacji

 

WAŻNE DOKUMENTY I INFORMACJE:

- REGULAMIN REKRUTACJI NA ROK SZKOLNY 2021/22

- HARMONOGRAM REKRUTACJI

- TERMINY PRÓB SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ DLA KANDYDATÓW DO KLAS PIERWSZYCH W ROKU SZKOLNYM 2021/22 

Próby sprawności dla klasy pływackiej odbywają się zdalnie! - szczegóły poniżej.
 
!!! - DO POBRANIA - załączniki do wniosku dla kandydatów:

- Zgoda rodziców 

- Zgoda RODO

- Kwestionariusz osobowy kandydata

 

WAŻNE INFO DLA KANDYDATÓW DO KLASY PŁYWACKIEJ!!!

- Zgodnie z wytycznymi Polskiego Związku Pływackiego próby sprawności odbędą się zdalnie!

- szczegółowe informacje znajdują się w opisie próby sprawności na stronie www.polsswim.pl

- nasi trenerzy są dostępni [pod telefonami podanymi poniżej w zakładce Dane kontaktowe do trenerów

 

 

- opis próby sprawności fizycznej dla dyscypliny KOSZYKÓWKA MĘSKA I ŻEŃSKA 

 

 

Opisy prób sprawności fizycznej

Szczegółowe opisy prób sprawności fizycznej zgodne z wytycznymi polskich związków sportowych właściwe dla konkretnych dyscyplin.

OFERTA na rok szk. 2021/22

Jak wygląda nauka w naszej szkole?

Ważne szczegóły

Wszystko, co najważniejsze w kilku punktach.